friisila

studio friisilä – espoo

Voit olla laulutunneilla ensikertalainen tai pidemmälle ehtinyt harrastaja. Olipa tavoitteenasi laulaa tavoitteellisesti, suorittaa laulututkintoja, parantaa laulamistasi kuorossa, valmistautua esiintymiseen, hakeutua ammattiopintoihin, ottaa laulutunteja ihan muuten vain, kokeilet laulutunteja ensimmäistä kertaa tai kuvittelet olevasi laulutaidoton, olet tervetullut! Minusta on mukavaa opettaa monenlaisista lähtökohdista tulevia laulajia.

tunnit ja hinnat

Kokeilutunti

45 min. 30€

Yksinlaulutunnit

Yksilötunnit ovat tehokkain tapa oppia laulua. Tunneilla harjoitetaan äänenkäyttöä jokaisen yksilön lähtökohtien mukaisesti (esim. hengitysharjoitukset, äänen resonanssien löytäminen, äänialan laajentaminen, mitä tarkoittaa ”vapaa ääni”, rekisteröinti yms lauluteknilliset konseptit) ja sovelletaan opittua itse lauluihin.

45 min. 45€
60 min. 55€

Ryhmätunti

Ryhmätunnilla painopiste on musiikinteossa ammattipianistin kanssa. Hyvässä ilmapiirissä ryhmätilanne edistää myös esiintymistä. Tärkeää tunneilla on oppiminen seuraamalla muita. Opetuspäivä lauantai ja järjestetään porukan ilmottautumisen (4-5 hlö) mukaan Friisilässä.

60min.(sis.ammmattipianisti, laulutekniikkaa, oma laulaminen, + passiivinen oppiminen) 25€/hlö

Tuntipaketit

Yksinlaulutunteja voi myös valita neljäksi tunniksi kerrallaan kuukauden paketteina.

4 x 45 min. 165€/hlö

4 x 60 min. 200€/hlö

Muuta

Mahdollisista duotunneista, laulutunneista lahjana, kotikäynneistä, muun pituisista tunneista tai menettelystä voimme sopia erikseen.